Algebehandling af tag uanset tagtype og stand

Har du brug for professionel hjælp til algebehandling af tag, er vi her hos Nord Vest Sjællands Tagrens ApS de helt rette at tage kontakt til. Vi tilbyder algerens af tag til en billig pris i hele området nær Kalundborg, Nykøbing Sjælland og Holbæk.

Grundet vores mangeårige erfaring inden for området tilbyder vi desuden rådgivning om alt fra overfladebehandling til vedligeholdelse af alle tagtyper. På den måde kan du være med til at minimere væksten af blandt andet mos og alger og sørge for, at dit tag forbliver rent og pænt i de næste mange år.

Opnå et pænere resultat med algebehandling af tag

Med en grundig overfladebehandling eller algebehandling af tag vil det hurtigt komme til at se ud som nyt, og vi er i stand til at udføre en bred vifte af opgaver inden for dette felt til gode priser. 

Vi besidder desuden stor faglig viden, hvilket gør, at vi vil kunne rense og behandle alle slags tagtyper, og ydermere kan du bruge os som din kompetente sparringspartner, da vi altid vil være i stand til at give dig den nødvendige vejledning. 

Så skulle det ske, at du har nogle spørgsmål i forhold til, hvordan du bedre kan vedligeholde og behandle overfladen efter algebehandling af tag, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os allerede i dag og hør mere om tagbehandlinger

Der er forskellige måder at komme i kontakt med os på. Du kan ringe til os på telefon 28 90 69 45 eller skrive til os på e-mail nvsj-tagrens@outlook.dk og så tager vi en snak om, hvordan vi bedst muligt vil kunne hjælpe dig. Du kan også udfylde kontaktformularen, såfremt du ønsker et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag. 

003

​Skriv til os

​Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Nord Vest Sjællands Tagrens ApS

CVR: 37697982

​Kontakt

​​Tlf.: 28 90 69 45

E-mail: nvsj-tagrens@outlook.dk