Maling af tag

Maling af tag udføres af firma med mange års erfaring

Her hos Nord Vest Sjællands Tagrens ApS er vi specialister, når det kommer til maling af tag, i og med, at vi har mange års erfaring inden for dette område. Vi er således de helt rette at tage kontakt til, såfremt du har brug for en tagmaler i området nær Kalundborg, Nykøbing Sjælland og Holbæk til en billig pris.

Grundet vores mangeårige erfaring har vi en bred viden, når det kommer til rensning og maling af tag, og det betyder, at vi vil kunne klare alle typer opgaver, uanset hvilken type tag der er tale om. Vi vil således også kunne være behjælpelige, hvis der er tale om asbesttag.

Rensning og maling af tag med godkendte maskiner

Står du over for en opgave, hvor du skal have renset eller malet dit tag, er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi vil som sagt være i stand til at rense alle typer tage grundet vores brede viden og erfaring, og herudover har vi også de nødvendige maskiner.

Ydermere skal det nævnes, at vi har et yderst godt kendskab til Arbejdstilsynets regler, og vi anvender således udelukkende godkendte maskiner i vores arbejde. Det betyder desuden, at vi altid sørger for at være ekstra forsigtige ved rensning eller maling af tag.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du gerne have mere information om, hvad vi kan tilbyde lige netop dig, eller vil du gerne høre mere om vores attraktive priser på maling af tag, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag.


Du ringe til os på telefon 28 90 69 45, eller skrive til os på e-mail nvsj-tagrens@outlook.dk. Endelig er det også muligt at skrive til os via kontaktformularen, såfremt du er interesseret i et uforpligtende tilbud eller ønsker svar på et spørgsmål angående maling af tag.