Facaderens og fjernelse af graffiti af kompetente fagfolk

Har du brug for hjælp til facaderens, og er du bosiddende i nærheden af Kalundborg, Nykøbing Sjælland eller Holbæk, er vi hos Nord Vest Sjællands Tagrens ApS lige akkurat dem, du har brug for. Vi er nemlig specialister, når det kommer til facadeafrensning, og herudover kan vi også være behjælpelige i forhold til fjernelse af grafitti.

Med en grundig rensning af facade kan du hurtigt komme af med algerne, da vi vasker væggen og sprøjter med algedræber. Det er særligt de facader, der vender mod nord, der oplever disse problemer, da de ikke får sol, men vi står altid klar til at udføre facaderens, så den vil fremstå som ny.

Nedvask af graffiti og facaderens til erhverv og boligforeninger

Grundet vores særlige viden og erfaring inden for facaderens vil vi kunne være behjælpelige med alle typer opgaver – store såvel som små – og herudover hjælper vi både erhverv, boligforeninger, kommunen og så videre. 

Vi er således de rette at tage kontakt til, såfremt du har brug for hjælp til graffitiafrensning eller facaderens, og herudover er vi i stand til at tilbyde en god service til en yderst billig pris. Endelig skal det nævnes, at vi altid sørger for at levere et grundigt og solidt stykke arbejde i yderst høj kvalitet, som lever op til lige netop dine ønsker og krav, når det kommer til facaderens.

Ring eller skriv for at høre mere om hvad vi tilbyder

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde af priser i forhold til facaderens, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. 

Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 28 90 69 45 eller ved at skrive til os på vores e-mail nvsj-tagrens@outlook.dk. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, kan du også vælge at udfylde kontaktformularen, og så sørger vi for at vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

​Skriv til os

​Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Nord Vest Sjællands Tagrens ApS

CVR: 37697982

​Kontakt

​​Tlf.: 28 90 69 45

E-mail: nvsj-tagrens@outlook.dk